MAGASINET DEMRING

Integral Psykologisk Institutt samarbeider med Tverrfaglig forum om magasinet DEMRING.  Grethe Nordhelle er grunnlegger, redaktør og en av skribentene i magasinet. Første nummer kom ut i november 2019  og deretter vanligvis en gang i semesteret.

Tverrfaglig Forum sitt nye magasin DEMRING har samme formål som forumet: å utvide vår livskunnskap for å leve harmonisk i samfunnet og naturen. Temaene hentes fra: filosofi, psykologi, spiritualitet, ulike kunstarter, naturvitenskap, helse og samfunn.

Navnet DEMRING innebærer ikke bare en fysisk – men også indre oppvåkning.

Tverrfaglig forum ønsker å tilby en motvekt til informasjonsflommen i samfunnet. Innholdet av tidsuavhengig livsvisdom, er til å dvele ved , har en rolig, estetisk design, krydret poesi og visuelle bilder, behagelig skriftstørrelse og finnes kun i høy kvalitet papirutgave.

Innholdet har primært fokus på formidling av essensen av foredrag (basert på lydbåndopptak) i forumets foredragsserier fra 1982 og framover. Et knippe skribenter har selv valgt ut tema og foredragsholder til den enkelte artikkelen.  Vi tar også i mot leserinnlegg, dikt, malerier, fotografier og annet stoff som passer til magasinet. Unntaksvis kan også selvstendige innlegg som har betydelig livsvisdom i seg, få plass.

Magasinet DEMRING (også tidligere nummere) er til salgs på forummøtene for kr. 80, men også via forumets nettside  hvor du også kan lese mer om magasinet Magasinet «Demring» – Tverrfaglig forum (forumviten.info) og også  på forumets facebookside . På forumets hjemmeside finner du også innholdsfortegnelsen og forsiden på hvert av magasinene, etterhvert som de kommer ut.

Vi selger også magasinet DEMRING på Integral Psykologisk Institutt  sin «minibokhandel» på Hvalstad, der alle våre bøker også er til salgs. Åpen kun etter avtale.

Ønsker du magasinet tilsendt? Send en mail med ditt navn og postadresse, eller til den du ønsker det tilsendt til som gave, til post@forumviten.info  Magasinet  koster kr.80,-.  Samtidig varsler du at du har betalt kr 130 som gjelder utsendelse innen Norge (porto kr.45; emballasje kr 5)  på Tverrfaglig forum konto 05321215078 eller vippset til 79506 (kjøp og betal). Merk innbetalingen med «Demring».